Pateuri cu branza sarata

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2014 | 5688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj mai mare
  • 100 g branza sarata (telemea, feta), eu am folosit telemea
  • 1 ou si un galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza sarata:

Am lasat aluatul la temperatura camerei pana s-a dezghetat, apoi l-am taiat in patrate, mi-au iesit aprox. 20 de patrate .

Apoi, am dat branza sarata la razatoare si am amestecat-o cu galbenusul, cu compozitia obtinuta, am pus in patratele de foietaj si le-am lipit bine pentru a nu iesi branza in afara. Dupa ce le-am terminat de umplut, am pus hartie de copt intr-o tava si le-am asezat frumos, nu foarte aproapeuna de alta pentru a nu se uni, apoi le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor aprox 30min pana s-au umflat si s-au rumenit frumos deasupra.

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]