Pateuri cu branza si marar

de lia maria in Pizza, 6 Mai 2010 | 6915 vizualizari

 

Pentru micul dejun ,foarte bune langa un pahar cu lapte...

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea, rasa (pe razatoarea . mare)
  • 3 oua
  • Una legatura marar, tocat marunt
  • 1 pachet foi de placinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si marar:

Intr-un bol amestecam branza, mararul si ouale.

Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei.

Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm.

Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu intre ele.

Se pun in cuptorul incins, la foc mare pentru 20’.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

07.05.2010, 15:15

super bune ,ma mir ca ela nu a ajuns pe aici,nu cred ca le-a vazut

madi_marin 1

08.05.2010, 09:09

arata foarte bine si sunt foarte gustoase, dar acela este un aluat foietat, nu foi de placinta.....asa pare din poze....

lia maria 1

08.05.2010, 10:57

Asa este fetelorgresala de exprimare este foetaj-aluat frantuzesc

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza "Altfel"