Pateuri cu carne

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 5750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 500 gr de carne tocata amestec(vita-porc)
  • 1 legatura de marar
  • 1 ceapa
  • 200 gr de ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu carne:

Carnea se pune la calit intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inchis la culoare punem ciupercile si mararul tocat. Mai lasam 5 minute si dam deoparte.

Aluatul il punem pe masa si il mai intindem putin se taie patratele si se umplu cu carnea tocata. Le bagam la cuptor pentru 20 de minute sau pana se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (11)

elena1988 1

24.02.2011, 16:52

luk

elena1988 1

24.02.2011, 16:52

miuta

elena1988 1

24.02.2011, 16:52

motan

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava cu carne