Pateuri rotunde, cu carnati

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 4929 vizualizari

 

Acest preparat cred ca se incadreaza la rubrica "experiente culinare, comice" :)) Am preluat reteta de la Edit's Kitchen. Bune rau la gust, dar estetic...e discutabil ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj;
  • 1 ou;
  • 2-3 carnati;
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri rotunde, cu carnati:

Lasam aluatul foietaj sa se decongeleze. Taiem cu ajutorul unui pahar, cercuri. 

Amestecam oul cu putina sare si ungem cu el cercurile de aluat.

Carnaciorii ii taiem in bucati lungi de aproximativ 5 cm (cred ca trebuie sa fie mai mic ca sa nu patiti ca mine si sa se rastoarne) si ii asezam in mijlocul cercului.

Punem cerculetele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri rotunde, cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pateuri umplute cu ciuperci si cu sunca