Patratele cu frisca

de Laly in Prajituri, 4 Dec 2010 | 7116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 70 gr cacao
  • 450 ml lapte
  • 50 ml margarina topita (sau ulei)
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • un plic finesse gust de portocala
  • frisca pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu frisca:

Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul sau margarina topita, plicul finesse, amestecand continuu.

Va rezulta o compozitie lichida. Tapetam o forma (20/30cm) cu ulei si faina si coacem blatul la foc mic pentru 40-50 minute.

Lasam sa se raceasca complet in tava. Taiem patratele pe care le decoram frisca dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu crema de mure