Stiu, stiu, v-am inebunit cu Pavlova asta. Dar ce sa fac daca-mi place, e unul din pacatele mele dulci si cum iar am adunat de ieri si azi cateva albusuri (nu multe, de aia nici nu a iesit prea bombastica fusta, dar nu-i bai, o mananc si asa)....am pus iar de-o Pavlova mai ''latareata'' si-am combinat-o cu nutella, frisca, fragi, capsuni, mure si zmeura si-am incalecat pe cantarul pe care nu-l am si mai postez o Pavlova.....:)))))))))))))))))))))))) Era sa uit, ca am uitat sa fac poze la toate etapele, eu asa am crezut, ca am facut, dar surpriza, n-am facut...:))))))))))))))))
Am mixat bine albusurile cu un praf de sare, pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat zaharul si am continuat s amixez pana am obtinut o bezea ferma, am adaugat amidonul si am continuat s amixez cca 2-3 min, la final am adaugat si otetul si am mai mixat 3 min. Am tapetat tava de la aragaz cu hartie de copt, am asezat bezeaua in tava si am format fusta Pavlovei. Cuptorul l-am incins bine, apoi am redus focul la mic, am bagat tava in cuptor si am pus o lingura de lemn care sa tina departata usa cuptorului, am lasat cca 1 ora. Am scos din cuptor , am lasat sa se raceasca apoi am ornat-o cu nutela si fructe. Urmatoarea cred ca o sa fie cu cacao, ceva ciocolata, cine stie ce-mi mai trece prin cap.....:D
1
frisca sa fie neindulcita, e suficient de dulce nutela si bezeaua