Peltea de must

de Panacris in Dulceata / Gem, 23 Sep 2012 | 7040 vizualizari

 

O peltea super aromata, degustata cu drag in zilele geroase de iarna!

 

INGREDIENTE

  • zahar tos 1 kg,
  • must din struguri rosii 1 l,
  • bucati de scortisoara,
  • cuisoare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peltea de must:

Mustul se pune la fiert, impreuna cu zaharul, la foc mediu cca. 60  deminute, pana scade la jumatate, cantitatea de lichid. La final se adauga bucati de scortisoara si cateva cuisoare ptr aroma. Se toarna fierbinte in borcane curate, se inchid ermetic si se pun la dunts uscat, pana a doua zi. In zilele geroase de irana se consuma pe paine proaspata cu unt sau la diverse prajituri. Simplu si gustos!;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Peltea de must" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peltea de gutui și mere