Penne cu bacon, la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 1 Aug 2011 | 9143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g bacon
  • 400 g paste(eu am avut penne)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3 catei usturoi
  • 1 cutie rosii cuburi(eu am avut cu ierburi)
  • Sare,piper
  • Verdeata
  • 300 g  cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu bacon, la cuptor:

 

Se pune pe foc o oala cu apa si sare; in momentul in care da in clocot se adauga pastele si se fierb 10 minute. Dupa acest timp se pun la scurs intr-o strecuratoare si se trec pe sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie cu putin ulei se rumeneste baconul taiat fasii.

Legumele tocate marunt se pun intr-o tigaie incapatoare,cu putin ulei,sa se caleasca. Cand devin moi se adauga baconul rumenit, rosiile si 150 ml apa. Se fierbe sosul pana scade tot lichidul,apoi se adauga pastele si se condimenteaza. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza pastele si se toarna 100 ml apa. Deasupra se rade cascavalul.

 

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aprox 20 minute sau pana se rumeneste. Se sevesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute