Penne cu perisoare in legume

de Ana_Maria_P in Penne, 28 Ian 2013 | 3613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare avem nevoie de:
  • 500 gr carne tocata pui
  • 2 cepe mari
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de pesmet
  • condimente (cimbru, sare piper)
  • Pentru garnitura de legume ne trebuie:
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • Alaturi de perisoarele in legume pregatim o garnitura de paste:
  • 500 gr melcisori sau penne de la Barilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu perisoare in legume:

Perisoarele:

Se face o compozitie ca pentru chiftelute si se modeleaza perisoare din ea care se dau prin pesmet.Acestea le punem in apa pusa in prealabil la fiert cu boabe de piper, foi de dafin si putina sare pentru gust.

Intre timp punem si pastele la fiert, eu am folosit melcisori, dar cred ca merg foarte bine si penne. Cat timp fierb pastele si perisoarele ne ocupam de legume.

Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, iar mai tarziu adaugam dovlecelul si rosiile deoarece dovlecelul se gateste foarte repede iar rosia de obicei incetineste procesul de gatit, spre final cand sunt gata punem verdeata si condimente(sare, piper, oregano, busuioc) Perisoarele care s-au fiert le punem impreuna cu legumene intr-o tava la cuptor sa se rumeneasca.

Servim impreuna cu pastele fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu perisoare in legume" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de perisoare cu sos de rosii, delicioase si usor de preparat