Pere in sos de vin rosu

de cristina1985 in Sirop / Compot, 18 Mar 2017 | 3292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pere
  • 1 portocala (coaja si suc)
  • 400 ml vin rosu
  • 1 baton scortisoara
  • 2-3 cuisoare
  • 1/2 lgta anason
  • 3 lg miere
  • 2 lg amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in sos de vin rosu:

Se fierb vinul rosu impreuna cu mierea, batonul de scortisoara, cuisoare, anasonul. Cand da in clocot, se adauga perele (curatate de coaja si cotor) si se fierb, la foc mic, 5-6 minute (daca nu le fierbeti la foc mic, vi se vor crapa). Apoi se scot pe o farfurie si se adauga  amidonul amestecat cu putin sos. Se mai fierbe 5-10 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Dupa ce ati inchis focul, puneti coaja si 2 lg suc de portocale. Sosul se strecoara.

La final, perele se adauga in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]