Pere in vin

de ralu_ca in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 3432 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pere
  • 600 ml vin roze
  • ghimbir
  • cuisoare
  • 200 g zahar brun
  • baton scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in vin:

Perele se curata de coaja pastrandu-le codita.

Intr-un vas am pus vin, zahar brun, scortisoara, cuisoare si ghimbir si am lasat la foc pana ce se topeste zaharul, apoi scufundam perele in lichidul obtinut lasandu-le approx 8-10 min ( daca perele sunt mai tari ).

Imediat dupa se scot pe un platou, lasand lichidul sa fiarba pana se ingroasa si se caramelizeaza putin. Acesta se toarna peste pere, le lasam sa se raceasca putin, apoi pot fi servite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]