Perisoare de curcan cu sos de smantana

de adasev12 in Mancare copii, 1 Aug 2011 | 10948 vizualizari

 

am pornit de la faptul ca lui Alex ii plac perisoarele si morcoveii si fiindca aveam un piept de curcan, mi-am zis ca cel mai bine ar fi sa-i prepar niste perisoare, ca tot ii plac, si e jale cu el cu mancarea....dar merg foarte bine pt toata lumea, nu numai la copii....

 

INGREDIENTE

  • 350 g piept de curcan
  • o manuta de orez
  • un morcovel ras
  • un ou
  • o mana de pesmet
  • putina sare

pt sos:

  • un morcov mai maricel
  • 2 lg smantana
  • 2-3 felii de ceapa
  • 2 lg ulei de masline
  • o lg-ita de amidon de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan cu sos de smantana:

Mai intai am facut perisoarele si le-am fiert in apa cu putina sare.

Am pregatit intre timp sosul astfel: am pus uleiul la incins si am calit putin ceapa si morcovul taiat felii in jumatate.Am pus apoi o canita de supa de la perisoare si am lasat 10 min sa fiarba morcovelul.

Am scos apoi feliile de ceapa si am adaugat smantana, am legat sosul cu amidon si apoi am scos perisoarele din apa si le-am transferat in sos.

Am mai lasat sa dea un clocot impreuna  cu sosul si am stins focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de primavara cu sos de smantana