Perisoare picante

de Miha in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2009 | 7347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste stelute
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 catei usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare picante:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust.

Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu compozitia de carne si legume.

Cu mana uda se formeaza perisoarele, care se pun apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de casa