Perisoare si cartofi noi in sos de rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2015 | 3481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 500 g cartofi noi
  • 1 cutie de rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar
  • rozmarin
  • 1 cana supa de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare si cartofi noi in sos de rosii:

Intr-un bol amestecam carnea cu oul,orezul(spalat si scurs bine de apa),faina,ceapa si usturoiul tocate marunt.patrunjelul tocat si condimente dupa gust,amestecam bine si dam la frigider cca 30 min.

Intre timp curatam cartofi si fierbem cat sa intre furculita in ei,ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece,

Scoatem amestecul de carne de la frigider si cu mainele umede formam perisoarele,le fierbem intr-o oala cu apa,sare si o crenguta de rozmarin,cca 10 min,

Intre timp tocam ceapa verde si o calim in putin ulei de masline,adaugam boaia de ardei, zahar,sare,piper,rosiile tocate,1 cana de supa de pui amestecam si adaugam perisoarele,cartofi si mai lasam sa fiarba cca 15 min pana sunt gata cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare si cartofi noi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional