Pernite cu branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 5106 vizualizari

 

Delicioase la micul dejun langa un pahar de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foetaj
  • 400g branza de vaci
  • 100g telemea
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernite cu branza:

Dam telemeaua pe razatoarea mica, spalam si tocam mararul, le punem intr-un bol, adaugam si branza de vaci si omogenizam.

Intindem foetajul, il taiem in patrate maricele pe care le crestam intr-o parte(vezi foto). Punem pe mijlocul fiecaruia, cate o lingura de umplutura, ridicam si acoperim cu partea crestata, apasam pe cele trei laterale, ca aluatul sa se lipeasca si umplutura sa nu curga si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul si cu o pensula ungem patratele. Presaram seminte de mac si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’ la foc mare.

Se servesc calde sau reci, ca atare.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sylvia 1

08.12.2010, 12:39

Lia de cate ori te vizitez gasesc ceva bun la tine am si salvat reteta si le fac in seara asta la baieti , minunat arata !!!!!

MIUTA 1

08.12.2010, 13:53

Foarte bine arata,super,5 furcu

mamaieelena 1

08.12.2010, 20:46

frumos arata...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca