Peste cu busuioc

de Denissa in Peste, 14 Sep 2012 | 5472 vizualizari

 

Pestele e preferatul nostru si nu trece saptamana fara sa mancam putin.

 

INGREDIENTE

  • peste (eu am avut merluciu)
  • frunze de busuioc proaspat
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu busuioc:

Pestele se curata, se spala si se usucacu un prosop de hartie.

Separat busuiocul se taie marunt, usturoiul se curata si se piseaza cu putina sare.

Intr-un castron se pun busuiocul, usturoiul pisat si ulei de masline cat sa iasa ca o pasta. Cu acest amestec se umple burta pestilor. Se pun pestii unsi cu ulei intr-o tigaie.

Se tin la foc mic pana sunt patrunsi.

Sunt deliciosi!

TIPS-URI

1

eu nu am mai sarat pestele pentru ca a avut suficienta sare de la usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou prăjit în unt