Peste la cuptor

de mamaieelena in Peste, 28 Iun 2011 | 6154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de hering(care sunt mici)
  • 1/2 pahar de vin alb
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 2 linguri ulei de nuca
  • sare,piper,maghiran uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele care a fost congelat il dam cu un jet de apa si-l scurgem pe hartie prosop, apoi condimentam si-l punem intr-un vas rezistent la foc. Cuptorul preincalzit la 200 grade. Punem pestele si il lasam acolo 30 minute pana se rumeneste putin deasupra. Se poate servi cu orez si ciuperci .Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume