Peste la cuptor in hartie de copt

de AlexTeacher in Pastrav, 19 Oct 2017 | 19965 vizualizari

 

O cina simpla si usor de preparat.
Reteta video o gasesti mai sus. 

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi filetati
  • 120 g de rosii cherry galbene
  • 120 g de rosii cherry rosii
  • busuioc proaspat dupa gust
  • 40 g de unt la temperatura camerei
  • putin ulei de masline
  • 2 lingurite de usturoi zdrobit
  • 2 lingurite de capere in ulei sau in otet
  • 1 lamaie
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor in hartie de copt:

Taie lamaia rondele subtiri si pune cate 2-3 pe cate o bucata de hartie de copt. Taie rosiile cherry in 4.

Toaca apoi busuiocul marunt. Amesteca untul cu busuiocul si usturoiul. Cresteaza file-urile in 2-3 locuri pe partea cu pielea si adauga unt inauntru. Intoarce-l si asezoneaza-l cu sare si piper. 

Stropeste fiecare file in parte cu un fir de ulei de masline. 

Pune file-urile pe paturile de lamaie, si adauga caperele si rosiile cherry deasupra. Inchide folia de copt ca intr-un pachet si asaza-le intr-o tava de cuptor.

Pune-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C, pentru 10-13 min, sau pana cand vei auzi ca pachetele incep sa sfaraie.

 

Gata, aveti grija ca frige. Il puneti imediat pe o farfurie si daca vreti mai puneti un strop de lamaie. Sigur reteta asta va va face sa iubiti pestele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor in hartie de copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mena29 1

21.10.2017, 07:52

O, ador peștele!

dantes 1

22.10.2017, 10:58

Gustos!

kytz 1

23.10.2017, 13:37

Cel mai bun pește și cea mai ușoară rețetă pentru cină!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu ghimbir, usturoi si miere