Peste la gratar

de Swanheart in Peste, 26 Noi 2009 | 10782 vizualizari

 

Am incercat o alta reteta de peste la gratar, si mi-a placut. E mai aromat pestele, mai gustos.

 

INGREDIENTE

  • cateva file-uri de peste, in functie de nr. de persoane
  • condimente
  • 1 lingura miere
  • o lingurita mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar:

Se spala fileurile, se sterg de apa cu niste prosoape de hartie, se condimenteaza si se aseaza pe gratarul incins. Eu folosesc gratarul pentru aragaz.

Dupa ce se rumeneste putin, se unge cu un amestec de miere si mustar. Se lasa pana se rumeneste bine.

Se face rapid, si e foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bucataras 1

27.11.2009, 09:33

ionix 1

17.12.2009, 16:26

o sa-ncerc si eu... bun

MIUTA 1

11.03.2011, 00:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hering la cuptor