Peste marinat

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2010 | 13832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste,
  • o parte otet,
  • 3 parti apa,
  • sare,
  • foi de dafin,
  • piper boabe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

se curata pestele,se taie in felii de 1-2 cm si se presara cu un pumn de sare.se lasa peste noapte la frigider.intre timp se prepara marinata:se fierbe otetul,apa,o lingura de sare si condimentele(cat sa dea un clocot-doua),apoi se lasa la racit.a doua zi pestele se clateste cu multa apa rece si se lasa sa se scurga foarte,foarte bine.se pune in marinata rece si se da la frigider pt 3-4 zile.
cel mai bun peste este sabita,scrumbia sau macroul.cine doreste poate adauga in marinata rondele de morcov si solzisori de ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu peste