Peste pane

de Dana_Retetegg in Pangasius, 27 Noi 2010 | 9857 vizualizari

 

Pentru ca in acest weekend este dezlegare la peste va propun o reteta foarte gustoasa de peste pane.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 100 gr pesmet
  • 1 ou
  • 2 lingurite mix pentru pane
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele l-am decongelat apoi l-am taiat in bucati de dimensiuni mici si l-am sarat. Oul l-am batut bine cu o furculita. Pesmetul l-am amestecat cu mix-ul pentru pane si l-am asezat pe o farfurie.

Intr-o tigaie am pus ulei la incins. Cand uleiul este gata pentru prajit incepem sa pregatim pestele: il dam prin ou, apoi prin pesmet si il asezam in tigaie. Il prajim pe ambele parti pana devine auriu.

Il scoatem pe o farfurie in care am asezat un servetel, astfel se absoarbe surplusul de grasime.

Am servit cu mamaliga si mujdei ( am pregatit pentru acest peste pane un mujdei care ne place foarte mult: la mujdeiul clasic pregatit cu ulei, sare si otet am adaugat o rosie decojita mixata in robot ).

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]