Peste pane

de ony in Pangasius, 5 Feb 2011 | 5736 vizualizari

 

daca saptamana asta am facut degetele de pui acum a venit si randul pestelui sa-l fac degetele:P

 

INGREDIENTE

  • file pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

procedura o stie fiecare:

se taie  fasii fileul de peste,se lasa la scurs apoi se trece prin faina,ou si pesmet dupa care se prajesc in ulei incins.

gata papa, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste