Peste pane cu susan

de mihaelaM in Peste, 8 Mai 2011 | 6630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr peste file
  • 3oua
  • pesmet
  • condimente pt peste
  • susan
  • ulei de masline
  • suc de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu susan:

Odata pestele dezghetat si uscat il taiem fasii.

Ouale le batem bine impreuna cu condimentele.Pesmetul il amestecam cu susanul.

Luam bucatile de peste si le trecem o data prin oua,apoi prin pesmet si inca o data prin ou si iar in pesmet dupa care il punem in cratita cu uleiul incins,il lasam sa se faca pe o parte apoi il intoarcem si pe cealalta parte.

Cand este gata il scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi tot surplusul de ulei.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]