Peste prajit cu sos de smantana

de Razvan Constantinescu in Peste, 2 Aug 2018 | 13496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de peste Merlucius (curatat, fara cap si coada = 920 g)
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 350 g smantana
  • zeama de lamaie, dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit cu sos de smantana:

Pestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt.

Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se adauga smantana si zeama de lamaie, dupa gust. Se clocotesc cateva minute, apoi se adauga patrunjelul (spalat si tocat) si putin piper proaspat macinat. Se potriveste sosul de sare.

Sosul de smantana se toarna peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]