Pestisori prajiti in crusta crocanta

de cristeena20 in Crap / Caras, 18 Mai 2014 | 5390 vizualizari

 

Acesti pesti au fost cu atat mai savurosi deoarece au fost pescuiti de noi...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pestisori caras
  • sare, piper, putin usturoi pisat
  • lamaie
  • 5 lingurifaina
  • 7 linguri faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori prajiti in crusta crocanta:

- Curatam bine pestii si ii punem cu sare, piper, usturoi  si suc de lamaie sa stea cateva ore (chiar si cu o seara inainte). Ii scurgem, apoi ii dam prin faina amestecata cu faina de malai, sare, piper si ii frigem in ulei incins.Se scot pe un prosop de hartie absorbant . 

- Ii servim fierbinti alaturi de o mamaliguta cu mujdei. Aici s.a votat orezul cu rosii. Va recomand si eu aceasta garnitura alaturi de peste. Merg tare bine impreuna. Si bineinteles nu uitati salata si un vin alb sau verde, rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori prajiti in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (14)

cristeena20 1

18.05.2014, 20:15

multumesc

Valclaudia 1

18.05.2014, 20:41

pap si eu unul daca-l decapitezi

cristeena20 1

18.05.2014, 21:09

lasa ca si cuc ap merge, il pui deoparte..hehe ( noi aici asa preparam pestii, cu cap cu tot..nu ma itnrebati de ce..)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]