Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci

de silvi0ara in Curcan, 12 Noi 2010 | 5748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g piept de curcan
  • 12 felii bacon
  • 500g ciuperci brune
  • 6 frunze de salvie
  •  1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 300ml smantana pentru gatit
  • 50 ml frisca dulce
  • suc de lamiae
  • 30 g unt
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci:

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata se se intaind 2 felii se sunca,deaspupra se aseaza cate 1-2 frunze de salvie,pieptul de curcan si condimentam cu sare si piper.Se infasoara bine pieptul in fasiile de bacon,fixandu-le cu scobitori.



Se caleste ceapa si usturoiul tocate in putin unt,se adauga smantana,frisca lichida si supa si se fierb pana scad cu cel putin 1/3.Se potriveste de gust cu sare,piper si un pic de zeama de lamiae.Ciupercile se taie in 2-3 bucati si se prajesc putin cat sa se elimine excesul de apa,apoi se adauga in sosul de smantana.Sosul se da putin la cuptor,apoi se adauga putin patrunjel verde tocat.Ruladele se prajesc,se taie apoi indoua sau felii si se aseaza deasupra sosului.



 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in manta de bacon pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut