Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi

de Alinutza80 in Curcan, 11 Iun 2012 | 21459 vizualizari

 

Ceva sanatos si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan mare(nu stiu gramajul exact)
  • 4-5 buchetele brocoli
  • 4-5 buchetele conopida
  • 4 morcovi subtiri
  • 1 capatana usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi:

Pieptul de curcan se spala, scurge de apa si se taie feliute subtiri.

Morcovii se curata si se spala bine impreuna cu conopida si brocoli, apoi se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt fierte se scot pe un platou.

Usturoiul se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune la incins o lingura de ulei de masline(sau de care aveti prin casa), apoi se pune la prajit(fript) pieptul de curcan care in prealabil a fost dat cu sare si piper. Bucatile de piept se scot pe un platou.

In tigaia unde am prajit pieptul se mai pune o lingura de ulei si se pune usturoiul putin la calit, apoi adaugam legumele fierte. Se lasa cateva minute, timp in care le intoarcem pe toate partile.

Se servesc calde cu diverse salate.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu sos de iaurt