Piept de porc si cartofi noi la cuptor

de alilianaa in Porc, 14 Iun 2013 | 5411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc cu os
  • 1500 g cartosi noi potriviti ca marime
  • 2 graunti usturoi
  • sare, piper dupa gust
  • marar - o legatura
  • ulei de masline 30 ml.
  • menta, maghiran
  • 200 ml vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata sub jet de apa, se pun la scurs. Pieptul de porc se spala, se cresteaza putin, se impaneaza cu usturoi, se aromatizeaza cu sare, piper, menta, maghiran, marar tocat.

Cartofii si carnea de porc se ung din belsug cu ulei de masline.

Prima etapa: fiecare, atat cartofii cat si carnea au fost asezate in hartie pergament, separat. Am dat cateva gauri si am dat la cuptor cca o ora.

Etapa a II-a:le-am desfacut din hartie,le-am transferat intr-un alt vas impreuna cu sucul rezultat.

Am adaugat 200 ml vin alb sec si le-am lasat la cuptor sa scada bine. 

Le-am servit cu turtite de branza. 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

14.06.2013, 13:39

Gustos si simplu de preparat

iry-gabriela 1

14.06.2013, 13:50

pe mine ma ispitesc tare cartofii,

alilianaa 1

14.06.2013, 20:07

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie