Piept de pui aromat

de Alinutza80 in Pui, 2 Iul 2013 | 10217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți piept de pui aprox.
  • 700 g
  • 2 căței de usturoi
  • 150 gr unt
  • 150 g pesmet
  • 150 gr faina
  • 2 oua
  • 3-4 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri tarhon uscat sau verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui aromat:

Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se unge cu unt o tava.

Restul de unt se amesteca cu usturoiul pisat, tarhonul tocat, partunjelul tocat, sare si piper.

Pieptul de pui se desface in doua si se umple cu amestecul de unt, apoi se prinde cu scobitori.

Într-o farfurie adâncă se pune pesmetul, in alta faina si in alta farfurie se bat ouale.  Bucățile de carne se dau prin faina, apoi prin ou si apoi prin pesmet.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si cand este bine incins se adauga bucati le de piep de pui si se rumenesc bine pe ambele parti.

Dupa ce s-au prajit se pun in tava unsa cu unt și se dă la cuptor pentru 20 minute.

Servim imediat cu garnitura preferată.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pranz contra cronometru