Piept de pui crocant

de vero_closca in Pui, 23 Apr 2010 | 17340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui dezosat
  • 250 g fulgi de porumb
  • putina faina
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • piper
  • sare
  • 2 oua
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri pieptul de pui.se condimenteaza cu sare,boia,piper si usturoi granulat(dupa gust).ouale se bat bine cu putina sare si condimente dupa gust.fulgii de porumb se zdrobesc dar nu prea marunt.se trece carenea prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin fulgii de porumb.se rumenesc pe ambele parti in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.se serveste cald alaturi de o salata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci