Piept de pui crocant

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 4555 vizualizari

 

Poate cel mai iubit snitel de catre cei mici si de catre cei mari :P

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui.
  • 1 ou.
  • 1 lingura lapte.
  • sare.
  • piper.
  • rozmarin.
  • pesmet.
  • 2-3 linguri parmezan ras.
  • ulei pentru prajit.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si cateva linguri de bere (optional) se pune la rece cateva minute.

Se pregateste oul care se bate cu lapte, sare si rozmarin (puteti folosi si alt condiment), dupa care se pregateste si pesmetul care se amesteca cu parmezanul ras.

Se pune  tigaie cu ulei pe foc, se ia pieptul de pui se trece prin ou, dupa care prin pesmet, se trece din nou prin ou si la final prin pesmet se preseaza bine si se prajeste pe ambele parti pana devine crocant si de culoare aurie.

Se scoate si se aseaza pe hartie ,astfel in cat sa se absoarbe uleiul in exces.

Se serveste cu cartofi prajiti ,pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat