Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)

de ela in Pui, 20 Dec 2011 | 7142 vizualizari

 

mi-a placut atat de mult pieptul de pui(snitel) cu ciuperci ca am spus ca trebuie sa incerc si pieptul de pui la gratar cu ciuperci si cascaval....nu arata nemaipomenit,dar este tare bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui(600gr)
  • 1 conserva ciuperci
  • 1/2 ardei gras
  • 100 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2):

Punem ciupercile intr-o sita,la scurs,le taiem marunt,le stoarcem putin si le stergem cu un prosop de hartie

Taiem marunt ceapa si ardeiul si le punem la calit in putin ulei,cateva minute.Adaugam ciupercile si putina apa si lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile,amestecand si adaugand putina apa daca trebuie,condimentam si saram dupa gust.La sfarsit trebuie sa nu mai aiba zeama.Cu putin inainte sa oprim focul,punem smantana.

Intre timp,taiem pieptul de pui felii mai groase,le saram si le piperam si le prajim pe gratar.

Punem feliile de carne intr-un vas termorezistent,deasupra lor punand ciupercile si apoi cascavalul.Dam la cuptor cateva minute,pana se topeste cascavalul.

Servim cald cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (33)

ela 1

23.12.2011, 17:04

Giorgia,nu trebuie neaparat gratar,poti sa faci carnea in tigaie obisnuita

Zambareata 1

25.12.2011, 11:01

pai reteta asta seamana cu cealalta care am mai facut-o....

ela 1

26.12.2011, 13:21

Giorgia,seamana pentru ca am pornit de la reteta cealalta,pt ca mi-a placut foarte mult am incercat si cu carne la gratar,nu snitel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]