Piept de pui cu ciuperci

de Sidy in Pui, 27 Oct 2011 | 5361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura buna cu mustar
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Se prajeste pieptul de pui . In grasimea lasata de acesta se adauga o ceasca cu apa apoi mustarul si faina. Se invarte bine de tot sa nu se faca cocoloase.

Se adauga ciupercile taiate si apa daca mai este nevoie.

Se adauga si bucatile de piept prajite si se lasa sa dea citeva clocote. Se stinge focul si se adauga smantana si patrunjelul verde tocat. Se invarte bine sa se amestece toata smantana. Pieptul cu ciuperci se poate servi cu orez , paste fainoase sau cu piure de cartofi.

Usor de facut dar foarte gustos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Satay de pui