Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana

de nico15 in Pui, 14 Noi 2010 | 7084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 piepti de pui
  • 250 gr de ciuperci
  • 300 gr de cartofi
  • 200 gr de kaizer
  • 200 ml smantana lichida
  • 150 gr de ananas
  • sare, piper, unt, 50 gr de bere blonda1 ardei rosu / 1 ardei verde si salata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana:

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se praji cat sa prinda culoare. Cartofii se taie cubulete mai mici sau mai mari, ananasul la fel, iar baconul in fasii si se lasa totul intr-o alta tigaie la foc mediu toate se calesc in unt aproximativ 20-25 de minute sunt gata se scot si se introduc ciupercile in acelas ulei, lasandu-se intre 5-7 minute cat sa se inmoaie dupa care se scot si acestea. Pieptii de pui se scot din wok se scurge uleiul si se adauga putin unt, peste acesta se pune 50 gr de bere si smantana lichida lasandu-se sa fiarba pana este bine patruns. Cand este gata se serveste astfel se aseaza cateva felii de salata verde, se aseaza o portie de cartofi, piepul de pui, se pune dressingul rezultat, ciupercile, si se decoreaza cu fasii de ardei rosu si verde.
Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe in sos Bechamel