Piept de pui cu iaurt si cascaval

de Zamfira in Pui, 24 Feb 2013 | 9977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de pui
  • 250 ml iaurt sau smantana
  • 5-6 catei de usturoi
  • 150 g cascaval de capra
  • curry, oregano, cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu iaurt si cascaval:

Spalam si portionam (felii subtiri) pieptul de pui, il condimentam si lasam la macerat pentru o ora. Asezam feliile de piept de pui pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le ungem cu un sos din iaurt (smantana) si usturoi pisat. Punem pieptul de pui la cuptor pentru 30 de minute, apoi taiem feliute subtiri de cascaval pe care le asezam deasupra feliilor de carne. Mai lasam in cuptor pentru inca 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Zamfira 1

25.02.2013, 09:39

Multumesc Meri!!!!

nicaaurora 1

07.03.2013, 20:02

eu am preparat acesta reteta la copii mei de 8 si 7 ani si le-au placut atat de mult ca se certau pe bucatile de piept

Zamfira 1

07.03.2013, 23:22

ma bucur, atat de mult mi-a placut si mie incat o sa repet reteta! Carnea ramane moale si frageda, in rest e alint gustativ!!! toate cele bune!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti