Piept de pui cu legume la cuptor

de alilianaa in Pui, 24 Feb 2014 | 5310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui
  • un dovlecel
  • o vanata
  • 500 g ciuperci
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 3 graunti usturoi
  • 30 g ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume la cuptor:

Legumele se curata si se spala. Dovlecelul si vanata, rondele, morcovul- betisoare subtiri, ceapa- felii rotunde, ciupercile- taiate jumatati sau sferturi daca sunt mai mari. 

Din sare, piper, cimbru, ulei am facut un amestec pe care l-am pus peste legume si am amestecat. Din legume am facut un ,, pat". Peste acesta am pus pieptul de pui portionat si dat cu sare, piper. Am adaugat usturoiul tocat marunt.  Am pus o ceasca de apa si am dat la cuptor. 

In 30-35 min. este gata. Noi l-am servit cu felii de paine prajita cu branza Gottage Cheese. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]