Zilele trecute, am vizionat un video, cu un preparat de bază cu carne de pui, mozzarela, rosii si busuioc, postat de dragul http://www.bucataras.ro, preluat de pe @Tasty sau @Tastemade :D, what ever :d Mi-a rămas pe retină, am reținut, ingredientele și modul de preparare, așa că am executat Sincerrrr???? Superrr fraged, aromat și mai ales simpluuuuu Spor și poftă bună! http://retete.panacris.ro/recipes/piept-de-pui-cu-mozzarella-rosii-si-ierburi-aromatice/
Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță. În crestături se pune o felie de mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se asezonează de sare și piper. Într-un vas termorezistent, se toarnă smântâna, apoi se așează piepții de pui împănați și se dau la copt, în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade, neacoperit. Fripturica se poate servi caldă sau rece ;) simplă sau cu un adaos de salată ;) P.S. Eu am servit-o cu o piersică, stropită cu oțet balsamic;) Noh, asta-i deja altă rețetă ;) Spor și poftă bună!