Piept de pui cu roșii

de laura2002 in Pui, 16 Iul 2013 | 2770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui
  • 6 buc roșii
  • 2 cepe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu roșii:

Se prăjește carnea cu ulei pînă ce își schimbă culoarea.

Cepele se taie mărunt și se pun peste carne în tigaie.

Roșiile se taie mărunt (fără coajă) se pune peste carne ,sare,piper,suc de roșii.

Sucul de roșii se subțiază cu apă călduță să acopere carnea bine.

Se ține să fiarbă pînă carnea este moale.

Se servește cu pătrunjel tocat și opțional brînză rasă

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu roșii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu tocanita de pui