Piept de pui cu smantana

de Miha in Pui, 8 Iun 2009 | 12991 vizualizari

 

Piept de pui cu smantana, o reteta simpla, pe placul intregii familii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana:

Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare si o ceapa taiata in 4.

In vasul in care vom pregati piept de pui cu smantana  incingem untul si uleiul de masline.Adaugam carnea cu tot cu apa in care a fiert si fierbem in continuare la foc mic.

Amestecam faina cu smantana si incorporam in supa.Se amesteca energic,sa nu se formeze cocoloase.

Se potriveste gustul de sare,iar la sfarsit adaugam si usturoiul pisat.

Mancarea de piept de pui cu smantana se serveste cu mamaliguta si patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

daca preferati aroma mararului in mancarea de piept de pui cu smantana, puteti inlocui patrunjelul cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu piept de pui si ciuperci