Piept de pui cu smântână

de iry-gabriela in Pui, 27 Oct 2015 | 3649 vizualizari

 

Poza nu este reușită, dar va asigur ca ce a iesit , a fost bun de tot.......

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat,
  • 2 litri de apă,
  • 200g de smântână,
  • 2-3 linguri de faina ,
  • Sare si ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smântână:

Pieptul de pui se spală,  după care se taie cuburi (nu prea mici dar nici prea mari).

Gata taiat se pune la fiert in apa cu un pic de sare si ulei (cam 2-3 linguri).

In timpul fierberii se va tine pe oala un capac (dar nu ermetic),pentru a nu scade apa prea repade.

Separat intr-un castron se va amesteca faina cu smantana si se va adauga peste pieptul fiert amestecând cu un  tel pentru a nu se forma cocoloașe. 

Se va mai lasa pe foc 15 minute, amestecand pentru a nu risca sa se prindă de fundul oalei.

La nevoie se mai poate adauga sare .Poftă Bună! 

TIPS-URI

1

In amestecul de smântână cu faină, se poate adăuga si un ou, pentru a-i da culoare frumoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smântână" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

27.10.2015, 18:56

Rocsi 1

27.10.2015, 20:41

Imi place si mie acest preparat!

iry-gabriela 1

27.10.2015, 22:23

multumsc Bya Ralu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote de pui