Piept de pui cu smântână

de iry-gabriela in Pui, 27 Oct 2015 | 4180 vizualizari

 

Poza nu este reușită, dar va asigur ca ce a iesit , a fost bun de tot.......

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat,
  • 2 litri de apă,
  • 200g de smântână,
  • 2-3 linguri de faina ,
  • Sare si ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smântână:

Pieptul de pui se spală,  după care se taie cuburi (nu prea mici dar nici prea mari).

Gata taiat se pune la fiert in apa cu un pic de sare si ulei (cam 2-3 linguri).

In timpul fierberii se va tine pe oala un capac (dar nu ermetic),pentru a nu scade apa prea repade.

Separat intr-un castron se va amesteca faina cu smantana si se va adauga peste pieptul fiert amestecând cu un  tel pentru a nu se forma cocoloașe. 

Se va mai lasa pe foc 15 minute, amestecand pentru a nu risca sa se prindă de fundul oalei.

La nevoie se mai poate adauga sare .Poftă Bună! 

TIPS-URI

1

In amestecul de smântână cu faină, se poate adăuga si un ou, pentru a-i da culoare frumoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smântână" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]