Piept de pui cu smantana la cuptor

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2010 | 11017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 borcan ciuperci intregi 350 gr
  • 1 borcan 400 gr smantana mai groasa
  • 1 lingura faina
  • apa
  • vegeta
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana la cuptor:

Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase.

se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita.

faina se desface in putina apa si se da printr-o strecuratoare intr-o farfurie.

peste ,in aceasta farfurie, se rastoarna si smantana si se mai pune o canita de apa,piper si vegeta.

ciupercile se spala bine si se taie felii si se pun in farfurie peste amestecul de smantana.

aceste amestec il turnati peste pui.

cratita o dati la cuptorul incins pana e gata puiul(incercati cu furculita....in maxim 1 ora e gata)

patrunjelul se spala si se toaca marunt.

se pune in farfurie mancare de pui iar peste presarati patrunjel tocat.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.04.2010, 17:58

ela si eu faceam inainte cu maggi dar am renuntat...te inteleg ina nici eu nu mananc smantana decat foarte rar...multumesc

madi_marin 1

14.04.2010, 18:58

pui, ciuperci, smantana....... o combinatie super delicioasa....

ionix 1

14.04.2010, 21:33

cu siguranta delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Pui intepat"