Piept de pui cu smântână şi ciuperci

de Bucataras Dragos in Pui, 10 Apr 2009 | 12554 vizualizari

 

PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI, FOARTE DELICIOS.

 

INGREDIENTE

6 felii de piept de pui, 2 cutii de ciuperci champignon, o ceapa, un pahar de vin, unt (cam 2 linguri), 400 grame de smantana, patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smântână şi ciuperci:

Se prajeste in unt pieptul de pui, apoi se lasa putin deoparte pana se caleste ceapa. Peste ceapa calita se adauga ciupercile curatate si taiate felii, apoi vinul. Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac, iar cand este gata se pun feliile de piept de pui, apoi smantana. Se lasa sa dea un clocot, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjel tocat marunt. Se serveste cald, cu mamaliga!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smântână şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor