Piept de pui in patura

de kamy in Pui, 29 Noi 2010 | 5343 vizualizari

 

La alive&cooking am vazut ceva asemanator mai demult si mi-a placut ,asa ca de atunci o tot fac.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii ceafa afumata (daca-s mai mari 4)
  • 4 felii cascaval
  • 1 foaie aluat foietaj
  • pieptul de la un pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in patura:

Foaia de aluat am pus-o la dezghetat dupa care am taiat-o in 4.Pieptul de pui l-am taiat longitudinal si au rezultat 4 buc pe care le-am prajit in ulei.Pe fiecare bucata de aluat am pus pe diagonala 2 felii de ceafa,peste o buc.piept de pui ,peste o felie de cascaval si le-am invelit tragand colturile de aluat peste umplutura cat mai strans si am apasat bine sa se lipeasca.Am batut un ou intr-un castronel si am uns pe deasupra rulourilr(sa le zicem asa)am pus hartie de copt in tava de la aragaz,am asezat rulourile in ea si le-am bagat in cuptorul incalzit in prealabil,la foc mic 15 min.

Bune la micul dejun,cina,pachet la scoala...

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in patura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]