Piept de pui in sos

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 4839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 100ml smantana
  • 50ml vin alb
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura mustar simplu
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • sare,
  • piper
  • patrunjel verde.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos:

-Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul.
-Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic.
-Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute.
-Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustarul si ingrosam putin sosul cu o lingura de faina dizolvata in putina apa.
-Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]