Piept de pui in sos tiganesc

de La Ancuta in Pui, 17 Feb 2011 | 29905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei (rosu si galben)
  • 3 castraveti murati
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 cana sos de rosii (sau rosii pasate)
  • 1 frunza de dafin
  • cimbru
  • boia de ardei
  • chili
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos tiganesc:

Spalam carnea si o taiem bucatele. Condimentam cu sare si piper.

Punem uleiul intr-o cratita si prajim carnea pe toate partile. Scoatem apoi pe o farfurie.

In uleiul ramas calim foarte putin ceapa taiata marunt. Adaugam apoi ardeiul taiat cubulete sau fasii subtiri si castravetii taiati marunt.

Adaugam sucul de rosii si pasta de ardei impreuna cu cimbrul, frunza de dafin si boiaua. La nevoie putem sa mai adaugam putina apa.

Lasam sa fiarba 10 minute apoi potrivim de sare, piper si chili.

Adaugam pieptul de pui si mai lasam sa dea 2-3 clocote.

Se serveste cald cu garnitura preferata. Noi am avut piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos tiganesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu vinete