Piept de pui la cuptor

de - Andreea - in Pui, 14 Noi 2018 | 3734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 200 g emmentaler ( felii subtiri)
  • 200 g prosciutto cotto (felii subtiri)
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Pregatim o tava pentru cuptor (eu am folosit una de unica folosinta, de aluminiu). Ungem tava cu putin ulei de masline si presaram pesmet pe intreaga suprafata.

Pieptul de pui il taiem felii cat mai subtiri si punem un strat in tava, presaram sare, piper si putin rozmarin. 

Daca prosciutto este destul de sarat nu mai este nevoie sa punem sare. 

Apoi punem un strat de prosciutto cotto (sunca de praga) si unul de emmentaler, apoi un alt strat de piept de pui. 

Presaram pesmet pe intreaga suprafata. 

Punem tava in cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 15-20 minute. 

Cand este gata lasam 2-3 minute apoi servim. 

POFTA BUNA! 

TIPS-URI

1

Rozmarinul poate fi inlocuit cu salvie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]