Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola

de amradu in Pui, 28 Mar 2017 | 3944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 750 g mix legume asiatice
  • 2 linguri ulei de masline
  • 60 g unt
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • chili
  • piper
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola:

Se cresteaza pieptul de pui, se da cu sare, piper, chili, praf de usturoi si se pune in tava, cu putin ulei de masline. Se baga la cuptor, la 220 de grade C, aproximativ 40 de minute, apoi se scoate tava si se scurge sucul strans, dupa care se mai baga la cuptor 25 de minute.

Se topestec intr-un wok 40 g de unt, se pune mixul de legume asiatice si se trage la wok, aproximativ 15 minute, cu sare si piper.

Intru-un ibric, se topeste untul (20 g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana cand se formeaza un sos omogen, apoi se adauga o lingura de smantana, sare si se amesteca usor inca 2-3 minute.

Puiul se serveste cu garnitura de legume si sos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]