Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola

de amradu in Pui, 28 Mar 2017 | 3748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 750 g mix legume asiatice
  • 2 linguri ulei de masline
  • 60 g unt
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • chili
  • piper
  • praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola:

Se cresteaza pieptul de pui, se da cu sare, piper, chili, praf de usturoi si se pune in tava, cu putin ulei de masline. Se baga la cuptor, la 220 de grade C, aproximativ 40 de minute, apoi se scoate tava si se scurge sucul strans, dupa care se mai baga la cuptor 25 de minute.

Se topestec intr-un wok 40 g de unt, se pune mixul de legume asiatice si se trage la wok, aproximativ 15 minute, cu sare si piper.

Intru-un ibric, se topeste untul (20 g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana cand se formeaza un sos omogen, apoi se adauga o lingura de smantana, sare si se amesteca usor inca 2-3 minute.

Puiul se serveste cu garnitura de legume si sos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu mix de legume asiatice si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui