Piept de pui la gratar

de alyss in Pui, 24 Mar 2013 | 6194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare de piept
  • 7 catei usturoi
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul se spala bine, se feliaza, se adauga pe rand piperul, vegeta si usturoiul bine pisat, apoi se amesteca totul, dupa care se lasa minim 20 minute pt a se imprima aromele.

Incalzim bine cratita (grillul) punem 2 linguri de ulei de masline, apoi aranjam feliile de piept, intorcandu-le in functie de cum se fac de repede pe o parte si  pe cealalta. Apoi pieptul nostru delicios de aromat datorita usturoiului poate fi servit alaturi de o salata sau orice altceva dorim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]