Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol

de silvi0ara in Pui, 19 Mai 2010 | 5827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru proaspat sau uscat
  • 1/2kg fasole verde
  • 3 rosii proaspete
  • sare dupa gust
  • 2 linguri vegeta deshidratata de la plafar(nu contine sare si conservanti)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar proasat tocat
  • partunjel pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol:

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea este aproape gata se adauga rosiile date pe razatoare si se mai lasa pe foc pna ce rosiile s-au fiert,si zeama aproape a scazut,se adauga cateii de usturoi tocat si mararul verde tocat fin.

Pieptul de pui se frige pe gratar cu condimentele care va plac.

Se serveste carnea alaturi de fasolea verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

19.05.2010, 19:40

ma bag si eu la o portie sa stii

silvi0ara 1

19.05.2010, 20:03

Sigur rocsi,te astept si pe tine.

Bunica 1

19.05.2010, 21:51

haaaaaa! am gasit si eu o reteta ,sa o prepar ,sa o mananc si sa nu se supere nutri e foarte dietetica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant