Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

de iry-gabriela in Pui, 23 Mai 2012 | 5443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui ,
  • sare,
  • piper,
  • 200 ml vin alb,
  • 5 catei de usturoi,
  • ulei,
  • 125 g iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt:

Se ia pieptul de pui si se spala dupa care se taie in bucati pe lung cat mai subtiri. Se da cu sare si piper dupa gust si se adauga vinul alb si se lasa peste  noapte pentru a se patrunde vinul in carne. A doua zi se pune pe gratar pieptul de pui si se lasa sa se faca bine intorcand pe ambele parti.

Separat se curata usturoiul si se piseaza, se adauga ulei si sare si se amesteca cu iaurt.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui marinat la gratar